Kandydatka nr.1 AnnaS
Pytanie 1 : Widzisz swojego faceta w restauracji z inną, jaka jest twoja reakcja.
Odpowiedz: Witam się BARDZO serdecznie i przedstawiam się nowej KOLEŻANCE.
Pytanie 2: Gdybyś znalazła złotą rybkę i ofiarowała ci 3 życzenia, jakie by one były.
Odpowiedz:
-dobrze płatna praca
-dobry mąż
-zdrowie na całe życie
Pytanie 3 : Jaką ostatnio przeczytałaś książkę.
Odpowiedz: Latarnik
Pytanie 4 : Co zrobisz jak wygrasz konkurs miss cfc.
Odpowiedz: Urządzę imprezę z moim klanem ADHD
Pytanie 5 : Co myślisz o wyborach na miss cfc.
Odpowiedz: Bardzo fajny pomysł i mi się podoba.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kandydatka nr.2 Anula
Pytanie 1 : Jaki jest twój ulubiony alkohol.
Odpowiedz: Whisky Grant’s, słodycz oraz inny specyficzny smak.
Pytanie 2: Co myślisz o wyborach na miss cfc.
Odpowiedz: Będziecie mogli po oglądać ładne zdjęcia

Pytanie 3 : Gdyby wszystkie zwierzęta miały wyginać, który gatunek byś wybrała by ocalał i dlaczego.
Odpowiedz: Koty, ponieważ są indywidualistami oraz chodzą własnymi ścieżkami.
Pytanie 4 : Jaki rodzaj transportu preferujesz.
Odpowiedz: Pociągi, Inter City
Pytanie 5 : Czym kierujesz się przy wyborze faceta.
Odpowiedz: Zaczyna się od 190 cm, musi być trochę męską szowinistyczną świnią. Lubić whisky oraz mieć poczucie humoru.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kandydatka nr.3 Poki
Pytanie 1 : Gdyby wszystkie zwierzęta miały wyginać, który gatunek byś wybrała by ocalał i dlaczego.
Odpowiedz: Psy, ponieważ potrafią odwzajemnić przyjażń
Pytanie 2: Gdybyś znalazła złotą rybkę i ofiarowała ci 3 życzenia, jakie by one były.
Odpowiedz:
- zlikwidowała bym problemy otyłości na świecie
-zlikwidowała bym wszelkie robactwo na świecie
-wszystkie moje poprawki są zaliczone na studiach
Pytanie 3 : Jaką ostatnio przeczytałaś książkę.
Odpowiedz: przewodnik po Japoni
Pytanie 4 : Kogo najtrudniej jest ci okłamać i dlaczego.
Odpowiedz: Mojego chłopaka, ponieważ uważam że szczerość w związku jest najważniejsza.
Pytanie 5 : Twój ulubiony admin na CFC.
Odpowiedz: Kempczol
Kandydatka nr.4 malinkaathebest
Pytanie 1 : Gdybyś znalazła złotą rybkę i ofiarowała ci 3 życzenia, jakie by one były.
Odpowiedz:
-żeby nigdy nie przytrafiło mi się żadne nieszczęście.
-żebym nie była biedna.
-żeby moja rodzina nie chorowała
Pytanie 2: Jaki jest twój ulubiony alkohol.
Odpowiedz: Piwo Piast Jasny
Pytanie 3 : Jaki rodzaj transportu preferujesz.
Odpowiedz: Samochód osobowy BMW
Pytanie 4 : Co myślisz o wyborach na miss cfc.
Odpowiedz: To był świetny pomysł gdyż chciałabym zobaczyć ile dziewczyn weżmie udział, oraz chciałam sprawdzić czy jestem najładniejsza i czy jest to świetna zabawa.
Pytanie 5 : Co uważasz za swój największy atut.
Odpowiedz: Moje usta bo są duże, pupcia, piersi oraz oczy.
Kandydatka nr.5 Kidi
Pytanie 1 : Gdybyś mogła zostać na 1 dzień facetem, kim byś została i dlaczego.
Odpowiedz: Zostałabym marynarzem bo zawsze marzyłam o żeglowaniu po morzach. Podoba mi się morskie powietrze i kocham śpiewać szanty.
Pytanie 2: Gdyby wszystkie zwierzęta miały wyginać, który gatunek byś wybrała by ocalał i dlaczego.
Odpowiedz: Oczywiście wybrałabym żubronie, ponieważ tymi zwierzętami głównie się zajmuję a nie lubię przerywać pracy. Poza tym to bydło mogłoby tanio dostarczać ludziom pożywienie w postaci mięsa i mleka.
Stanowi również bazę genetyczną dla żubrów i bydła domowego dzięki czemu ocaliłabym w sumie 3 gatunki.
Pytanie 3 : Co myślisz o wyborach na miss cfc.
Odpowiedz: Jest to fajne urozmaicenie. Czas by oderwać się od gier i pogaduszek o pierdołach. By wyjść na świeże powietrze i popozować. Poczuć się na chwile piękną - czyli taką, jaką każda dziewczyna lubi się czuć.
Pytanie 4 : Czym kierujesz się przy wyborze faceta.
Odpowiedz: Nie lubię zmian dlatego głównie zależy mi na jego stałości w uczuciach i wierności. Ważne są dla mnie również wspólne zainteresowania i umiejętność pójścia na kompromis. Nie lubię zarozumiałych osiłków, którym się wydaje, że sam fakt ich istnienia wystarczy żeby zdobyć dziewczynę.
Pytanie 5 : Jaką ostatnio przeczytałaś książkę.
Odpowiedz: Metro 2033
Kandydatka nr.6 Paula
Pytanie 1 : Jaką ostatnio przeczytałaś książkę.
Odpowiedz: Kobieta na krańcu świata.
Pytanie 2: Co myślisz o wyborach na miss cfc.
Odpowiedz: Nie lubię takich konkursów.
Pytanie 3 : Jaki jest twój ulubiony alkohol.
Odpowiedz: Nie pijam alkoholu.
Pytanie 4 : Jakie jest twoje motto życiowe.
Odpowiedz: Spiesz się powoli.
Pytanie 5 : Twój ulubiony admin na CFC.
Odpowiedz: Lubię wszystkich.
Kandydatka nr.7 Sylvia
Pytanie 1 : Jaką ostatnio przeczytałaś książkę.
Odpowiedz: Endal
Pytanie 2: Gdybyś mogła zostać na 1 dzień facetem, kim byś została i dlaczego.
Odpowiedz: Johnny Depp, bo jest fajnym aktorem
Pytanie 3 : Jaki rodzaj transportu preferujesz.
Odpowiedz: samochód na dalekie trasy, jaki jest takim jeżdżę. Rower na bliskie wypady, track
Pytanie 4 : Co uważasz za swój największy atut.
Odpowiedz: Zaradna oraz zorganizowana.
Pytanie 5 : Gdyby wszystkie zwierzęta miały wyginać, który gatunek byś wybrała by ocalał i dlaczego.
Odpowiedz: tygrys syberyjski, ponieważ są piękne